Ηρακλής: Το... κλικ που κάνει ο Ράσταβατς- Ψηλά στη λίστα των κυανόλευκων

Γιάννης Τσερβίνης06 Οκτωβρίου 2024

Σε κουίζ για δυνατούς λύτες δείχνει να αποτελεί ο νέος προπονητής του Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη και αυτός που θα αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μπάμπη Τεννέ λέγοντάς του ότι τον θέλει στους κυανόλευκους.

Ωστόσο η περίπτωσή του είναι δύσκολη και περίπλοκη, καθώς βρίσκεται στη Λαμία ως τεχνικός διευθυντής.

Ένας άλλος προπονητής τον οποίο ο Ηρακλής έχει ψηλά στη λίστα είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης με τον οποίο συναντήθηκε το πρωί της Κυριακής ο Βαγγέλης Αγγελής για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχει ακόμη ένας προπονητής που βρίσκεται πολύ ψηλά στις επιλογές των ανθρώπων της ομάδας και αυτός είναι ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Σέρβος τεχνικός ξεκίνησε εξαιρετικά τη φετινή χρονιά στον Αστέρα Τρίπολης (νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη) ωστόσο απολύθηκε από τους ιδιοκτήτες της ομάδας.

Το τελευταίο διάστημα παραμένει άνεργος, έχει το... πακέτο που θέλει ο κ. Μονεμβασιώτης και οι συνεργάτες του αλλά κάθε άλλο παρά εύκολη είναι πιθανή συνεργασία μαζί του.

Η πρώτη επαφή πάντως έχει γίνει και μένει να φανεί αν θα ακολουθήσουν και άλλες...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.