Ηρακλής: «Τινάζει την μπάνκα» ο Μονεμβασιώτης-Μία... ανάσα από Σιόβα

Γιάννης Τσερβίνης21 Σεπτεμβρίου 2024

Την πιο «ηχηρή» μεταγραφική κίνηση της Super League 2 και εκ των πιο δυνατών στο ελληνικό ποδόσφαιρο τη θερινή περίοδο ολοκληρώνει ο Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη.

Με προσωπικές ενέργειες του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη που αποφάσισε να κάνει ακόμη μία οικονομική υπέρβαση, ο Δημήτρης Σιόβας είναι προ των πυλών της Μίκρας.

Το metrosport.gr είχε αποκάλυψει πρώτο πριν τέσσερις εβδομάδες το ενδιαφέρον του Ηρακλή για τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό.

Στόχος των κυανόλευκων ήταν η αμυντική θωράκιση με έναν έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή, με τον Σιόβα να διαθέτει αυτά τα στοιχεία.

Για πολλά χρόνια αγωνίστηκε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό ενώ πραγματοποίησε καριέρα και στο εξωτερικό φορώντας τις φανέλες της Λεγκανές, Ουέσκα και Φορτούνα Σιτάρντ.

Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική Ελλάδας έχοντας 20 συμμετοχές και όπως και στις μικρότερες Εθνικές ομάδες Κ21 και Κ19.

Το... πήρε πάνω του ο Μονεμβασιώτης

Στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών υπήρχαν δυσκολίες, καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή και το γεγονός ότι ζητούσε διετές συμβόλαιο έδειχναν να απομακρύνουν το ενδεχόμενο συμφωνίας.

Ωστόσο με την επιστροφή του ξανά στην Ελλάδα ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ανέλαβε «δράση».

Η πρόταση που του κατατέθηκε ήταν αυξημένη και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δραμινός αμυντικός είναι κοντά να πει το πολυπόθητο «ναι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.