Ηρακλής: «Θηλιά» η απειλή αποβολής από το πρωτάθλημα -Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι οπαδοί

Metrosport Team24 Ιουλίου 2023

Σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί αναμένεται να γίνει η συνάντηση του προπονητή του Ηρακλή, Σάκη Τσιώλη με τους διοικούντες της ΠΑΕ Ηρακλής.


Στο τραπέζι αναμένεται να καθίσουν ο προπονητής του Ημίθεου, Σάκης Τσιώλης με τους κ.κ. Ευγενίου, Σγουρή, Φανάρα, Ιωακειμίδη και Κατσαμπή και επρόκειτο να γίνει γνωστό το πως θα κινηθεί από εδώ και στο εξής η ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς για να υπάρχει «ζωή» στον σύλλογο θα πρέπει αποσύρει την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια για την υπόθεση Μάρα, με τις πιθανότητες να είναι περισσότερες στο να το πράξει.

Σε διάστημα λιγότερο των 30 ημερών (μέχρι τις 18/8) θα πρέπει να πάρει την απόφαση η διοίκηση του Ηρακλή για την απόσυρση ή όχι της προσφυγής. Σε περίπτωση που αποσύρει την προσφυγή, οι κυρώσεις (απαγόρευση μεταγραφών και αποβολή από το Πρωτάθλημα της SL2 δεν θα ισχύσουν).

Αρχές Αυγούστου η πρώτη προπόνηση

Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου αναμένεται να γίνει η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη.

Συντήρηση γηπέδων στην Μίκρα

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η συντήρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων στην Μίκρα καθώς οι πρώτες προπονήσεις του Ηρακλή θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια η ομάδα θα πάει στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι οργανωμένοι

Ο κόσμος του Ηρακλή βλέπει για ακόμη μία φορά να αδικούν την αγαπημένη του ομάδα και είναι έτοιμος να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις. Η ώρα αντίδρασης για τους οργανωμένους οπαδούς του Ημίθεου έφτασε, μετά τον «πόλεμο» που δέχεται η ΠΑΕ. Οι Σύνδεσμοι βρίσκονται επί ποδός πολέμου, προκειμένου να οργανώσουν συντεταγμένες, συντονισμένες και στοχευμένες αντιδράσεις καθώς θεωρούν ότι για ακόμη μια φορά πάνε να διαλύσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.