Ηρακλής Θερμαΐκού: Πήρε Δρακόπουλο-Δημητρακούδη

Metrosport Team26 Ιουλίου 2024

Ο  Ηρακλής Θερμαϊκού  προχώρησε στην απόκτηση του αμυντικού Δημήτρη Δημητρακούδη. 

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της ΑΕ Λάρισας, του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή. Το 2019 αποφάσισε να κυνηγήσει την ποδοσφαιρική του τύχη παίζοντας στο Έσσινγκεν της Γερμανίας, όπου παρέμεινε ως το τέλος της σεζόν. Το 2020 πήγε στο Ίσχόφεν, αλλά λόγω της πανδημίας επέστρεψε, για να πάρει μεταγραφή στον Εθνικό Σοχού, όπου αγωνίστηκε ως το 2022. Την σεζόν 2022-2023 έπαιξε στην Καβάλα (Γ’ Εθνική) και τέλος στην ΑΟ Επισκοπής, απ’ όπου και αποκτήθηκε. Ο Δημήτρης Δημητρακούδης με δήλωση του είπε: “Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή Θερμαϊκού που με εμπιστεύτηκαν. Είναι για εμένα μεγάλη χαρά να αγωνίζομαι σε μια ομάδα που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Δεσμεύομαι να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη όλων. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει”.

Ακόμη ο Ηρακλής ενόψει της νέας Α1 ΕΠΣΜ πήρε τον 32χρονο έμπειρο αμυντικό μέσο, Αλέξανδρο Δρακόπουλο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Α.Ε Κατταβιάς, από την οποία και αποκτήθηκε. Έχει αγωνιστεί στον Αχιλλέα Περαίας, στον Ατρόμητο Τριαδίου και στην Αθλητική Ένωση Βαθύλλου – Πανσαμιακού.

Ο Αλέξανδρος Δρακόπουλος με δηλώσεις του είπε “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος της οικογένειας του Ηρακλή Θερμαϊκού! Μίας ομάδας που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό και γενικότερα έχει θέσει υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν, για τους οποίους θα βάλω τα δυνατά μου να πετύχουμε. Υγεία πάνω απ’ όλα και τα υπόλοιπα θα τα δείξουμε στο γήπεδο”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.