Ηρακλής Φούρνοι-Βενέτη: Θέμα χρόνου η απόκτηση Σιδερά- «Μάτια» σε Λατινική Αμερική για στόπερ

Γιάννης Τσερβίνης07 Αυγούστου 2024

Έτοιμος να φορέσει τα κυανόλευκα είναι ο Γιώργος Σιδεράς, ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού.

Ο νεαρός στόπερ δεν υπολογίζεται από τους «πράσινους» για την πρώτη ομάδα και ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από την αθηναϊκή ομάδα.

Ηρακλής και Σιδεράς έχουν συμφωνήσει ουσιαστικά για να συνεργαστούν και ο 22χρονος θα ενισχύσει τους κυανόλευκους στην προσπάθεια επανόδου στη Super League 1.

Ο ίδιος αποτελεί έναν εκ των αρχηγών της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού ενώ είναι και διεθνής με τα μικρά ηλικιακά κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος.

Θέλουν δυνατή... οπισθοφυλακή

Η απόκτηση του Σιδερά δεν σημαίνει βεβαίως ότι ο Ηρακλής Φούρνοι-Βενέτη τελειώνει με τις μεταγραφές κεντρικών αμυντικών.

Μέχρι στιγμής στην «καρδιά» της άμυνας υπάρχει μόνο ο νεαρός Σιούτας, ενώ και ο Σιδεράς δεν αποκτάται ως ένας εκ των δύο βασικών στόπερ που αναζητούν οι κυανόλευκοι.

Το αν θα εξελιχθεί φυσικά σε τέτοιον (σσ βασικό) θα φανεί εν πολλοίς στον αγωνιστικό χώρο και βάσει της απόδοσής του.

Στη Μίκρα ελλείψει ποιοτικών και έμπειρων κεντρικών αμυντικών στην ελληνική αγορά έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στη Λατινική Αμερική.

Αργεντινή και Ουρουγουάη είναι δύο αγορές που βρίθουν αμυντικών παικτών, ενώ και ο Βαγγέλης Αγγελής έχει «άκρες» και γνώση αυτών.

Πέρυσι άλλωστε και συγκεκριμένα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν ο Αργεντίνος Ισνάλντο και ο Κολομβιανός Αρόγιο για να κάνουν τη διαφορά.

Στα... συν για τους ανθρώπους της ομάδας και αρκούντως σημαντικό για να μην καταλαμβάνουν θέση ξένου, είναι οι νεοαποκτηθέντες να είναι κάτοχοι κοινοτικού διαβατηρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.