Ηρακλής: Τα «εγκλήματα» Δραγάτη και βοηθών στους «Ζωσιμάδες»

Γιάννης Τσερβίνης29 Σεπτεμβρίου 2024

Οι φόβοι των ανθρώπων του Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη αλλά και του κόσμου της ομάδας μετά τον ορισμό της διαιτητικής τριάδας-συν του παρατηρητή- της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκαν βάσιμοι και απολύτως λογικοί.

Ο διαιτητής Δραγάτης με καταγωγή από την Ήπειρο και οι βοηθοί Μάνος και Σακκάς από Λάρισα (!) και Θεσσαλία αντίστοιχα υπέπεσαν σε «χοντρά», σοβαρά αλλά βεβαίως ανθρώπινα λάθη.

Τα περισσότερα και σοβαρότερα όμως εις βάρος του Ηρακλή που έχει τρομερά παράπονα για-τουλάχιστον- τρεις φάσεις, 

Καθοριστικές για την έκβαση της αναμέτρησης.

Ειδικά στη  φάση του 22ου λεπτού όταν ο Λούπας γκρεμίζει τον Κυνηγόπουλο εντός περιοχής, ο Δραγάτης που «ελέγχει» τη φάση και βρίσκεται κοντά δεν βλέπει το καταφανέστατο πέναλτι.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ δεν βρίσκει την μπάλα παρά τα πόδια του επιθετικού του Ηρακλή που όσο και να διαμαρτύρεται δεν... συγκινεί τον ρέφερι του αγώνα.

Οι κυανόλευκοι από το σημείο εκείνο και μετά λαμβάνουν «μήνυμα» για το τι θα επακολουθήσει και δεν αργούν να το νιώσουν καλά στο... πετσί τους λίγο αργότερα.

Δύο φορές ο βοηθός Σακκάς υποδεικνύει  τον Τσιριγώτη σε θέση οφσάιντ-ανύπαρκτες και οι δύο- που βγαίνει σχεδόν σε θέση τετ α τετ με τον Αθανασίου.

Στην πρώτη λανθασμένη υπόδειξη μάλιστα ο φορ του Ηρακλή βρίσκεται ένα μέτρο πίσω, κάτι που φάνηκε διά γυμνού οφθαλμού.

Και επειδή ο τηλεοπτικός φακός αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα πάντοτε ας δούμε τις υποδείξεις των «πρωταγωνιστών» στους «Ζωσιμάδες».

Η φάση του πέναλτι στο 05:07


Οι φάσεις των δύο οφσάιντ:

Υγ. Το αν μία ομάδα έχει μέτρια, κακή ή ανύπαρκτη αγωνιστική παρουσία δε σημαίνει ότι πρέπει να υφίσταται ή να αποδέχεται διαιτητικά «εγκλήματα».

Η συγκεκριμένη... καραμέλα έχει πλέον «λιώσει»...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.