Ηρακλής: Στη θέση τιμ μάνατζερ ο Αντώνης Μούμογλου, παίρνει Τσιάμη και Ζορμπά

Στέλιος Παρθενάκης24 Αυγούστου 2023

O Ηρακλής συνεχίζει τις επαφές σε προφορικό επίπεδο και με σκοπό πάντα να προχωρήσει σε ανακοινώσεις το συντομότερο δυνατό. Ήδη, υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Στεν Σοκ (34, 1.84), που είναι θετικός για την επιστροφή του στο Ιβανώφειο. Φυσικά, ο Στεν Τίμου Σοκ (όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του) δεν καταλαμβάνει θέση ξένου στο δυναμικό της ομάδας, λόγω της κατοχής Ελληνικού διαβατηρίου.

Επίσης, ο Αλέξανδρος Κυρίτσης είναι μέσα στις επιλογές που μελετούνται για την ενίσχυση της ομάδας (41, 1.98), αφού πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία.

Ακόμα, μέσα στους παίκτες που βλέπει ο Θανάσης Γιαπλές είναι και ο Παναγιώτης Τσιάμης (21, 2.05), που ανήκει στον Ολυμπιακό. Mετά από παραίνεση του κόουτς της ομάδας, Θανάση Γιαπλέ, να έχει προσυμφωνήσει για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Θωμά Ζορμπά.

Ο 19χρονος (2,04) σέντερ, που πήρε αρκετές ευκαιρίες από τον Παντελή Μπούτσκο στη μπασκετική περιπέτεια της περσινής ομάδας. Ακόμα, έχουμε επιστροφή Δημήτρη Κυριακού στην Ακαδημία Μπάσκετ του Ημίθεου. Ο επιτυχημένος κόουτς επανέρχεται και πιάνει δουλειά στο Ιβανώφειο.

Τέλος, τη θέση του Αλέξανδρου Αναστασιάδη ως τιμ μάνατζερ αναμένεται να αναλάβει ο Αντώνης Μούμογλου, ενώ στόχος της διοίκησης και του τεχνικού τιμ είναι να ξεκινήσει η προετοιμασία την προσεχή Δευτέρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.