Ηρακλής: «Ψήνει» νέο… μπαμ, πάει για Τσεΐκ Ντουκουρέ!

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2024

Ακόμη μια μεγάλη μεταγραφική κίνηση πρώτης γραμμής ετοιμάζει ο Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη.

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε επαφές με τον πρώην μέσο του Άρη, Τσεΐκ Ντουκουρέ, που σήμερα συμπληρώνει τα 32 του χρόνια και δεν επέστρεψε τελικά στη Μετς...

Η φετινή προσπάθεια του Ηρακλή για την επιστροφή στην Super League 1 έχει αρχίσει με μεγάλες προσδοκίες, οι οποίες δημιουργούνται βάσιμα από την οργάνωση της ομάδας και τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει.

Πρόκειται άλλωστε για μια νέα κατάσταση την ουσία και τις δυνατότητες της οποίας έχει αντιληφθεί ο κόσμος του Ηρακλή, δείχνοντας εμπράκτως τη στήριξή του, αλλά και την τεράστια «δίψα» που έχει.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος υπογράμμισε πρόσφατα πως οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας δεν έχουν ολοκληρωθεί και αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση, με τους «κυανόλευκους» να ετοιμάζουν νέο «μπαμ», μια ακόμη κίνηση από το… πάνω ράφι.

Ο Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη βρίσκεται σε επαφές με τον Τσεΐκ Ντουκουρέ για την απόκτησή του.

Ο πρώην μέσος του Άρη κλείνει σήμερα (11/9) τα 32 του χρόνια και παραμένει ελεύθερος (αντιμετώπισε τραυματισμούς στη διάρκεια της σεζόν), καθώς δεν τελεσφόρησαν οι προσπάθειες συνεργασίας με την τουρκική Μπαντίρμασπορ, αλλά ούτε η επιστροφή του στη Γαλλία και τη Μετς που υπήρχε ως προοπτική. 

Όσο ο Ιβοριανός μέσος συνεχίζει να είναι ελεύθερος, τόσο οι πιθανότητες απόκτησής του αυξάνονται για τον Ηρακλή που έχει ωστόσο ήδη 5 χαφ στο ρόστερ και θα «γεμίσει» με ακόμη περισσότερη ποιότητα και εμπειρία αν αποκτήσει τον Ντουκουρέ.

Ο 32χρονος μέσος έχει αγωνιστεί σε Λοριάν και Μετς στη Γαλλία και στις Ουέσκα, Λεβάντε και Λεγκανές, πριν τον Άρη απ’ όπου έμεινε ελεύθερος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.