Ηρακλής: «Ψήλωσε» στην άμυνα με Κλάους

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Σεπτεμβρίου 2024

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Γουίλιαμ Κλάους. 

Ο έμπειρος στόπερ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη βελγική Μόλενμπεεκ, ενώ έχει περάσει και από τις Μποταφόγκο, Γκοϊανιένσε, Σεαρά, Ιντερνασιονάλ και Γιουβεντούδε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον William Klaus με συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Είναι γεννημένος στο Ριο Γκράντε Ντο Σουλ της Βραζιλίας (11 Ιανουαρίου 1994) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Βέλγιο με την Μόλενμπεεκ όπου είχε 19 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Γιουβεντούδ και σε νεαρή ηλικία εντάχθηκε στην Ιντερνασιονάλ. Επόμενος σταθμός του η Ceará SC και ακολούθησε η παρουσία του στην Μποταφόγκο και στην συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Ατλέτικο Γκοιανένσε. 

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Κλάους μετά τις υπογραφές μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Ηρακλής αποτελεί μια πρόκληση για μένα και θέλω να βοηθήσω να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Συμπατριώτες μου που αγωνίζονται στην Ελλάδα μου μετέφεραν θετικά σχόλια για τον Ηρακλή και την Θεσσαλονίκη και περιμένω πλέον να μπω στο γήπεδο. Αναζητώντας πληροφορίες για τη νέα μου ομάδα στο διαδίκτυο είδα αρκετά βίντεο με τους φιλάθλους μας οι οποίοι δημιουργούν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και θέλω να το ζήσω. Θέλω αυτή η σεζόν να έχει τελειώσει ευχάριστα η σεζόν και να βρεθούμε στην μεγαλύτερη κατηγορία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.