Ηρακλής- Φούρνοι Βενέτη: «Πρώτη» με ελλιπές ρόστερ αλλά με ενθουσιασμό και αισιοδοξία

Γιάννης Τσερβίνης05 Αυγούστου 2024

Τα... βάσανα για τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές του Ηρακλή- Φούρνοι Βενέτη ενόψει της νέας χρονιάς αρχίζουν σήμερα το απόγευμα.

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, δίχως την παρουσία φιλάθλων, για τον Ηρακλή της νέας εποχής με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη αρχικά σε «θέση» χορηγού και εν συνεχεία και μεγαλομετόχου.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος και οι συνεργάτες του τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες ημέρες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ελλιπές ρόστερ.

Ελλιπές γιατί οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται, ενώ απομένουν τουλάχιστον 7-8 ακόμη για να «σχηματιστεί» το έμψυχο δυναμικό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κάτι τέτοιο ευελπιστεί ο έλληνας τεχνικός να συμβεί μέχρι οι κυανόλευκοι να μεταβούν στο Καρπενήσι (12-23 Αυγούστου) όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Μέχρι στιγμής ο Ηρακλής έχει αποκτήσει τους Μαρκετζάνι, Στουρνάρα, Κιβρακίδη, Αναστασίου, Τασουλή, Καλουτσικίδη, Τσιντώνη, Παπασάββα, Κυνηγόπουλο, Τσιριγώτη και Μπελμόντ.

Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν οι Κούστα, Σόβα, Πατράλης, Λύγκας, Τόρες, Γκάγιτς (οι τρεις τελευταίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα του νέου προπονητή), ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η παραμονή ή όχι του Ισνάλντο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.