Ηρακλής: Προσήλωση στον ΠΑΣ Γιάννινα-Ποιες είναι οι πιθανές αλλαγές

Γιάννης Τσερβίνης25 Σεπτεμβρίου 2024

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Οι κυανόλευκοι προέρχονται από το ισόπαλο 0-0 στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ Β και την προβληματική αγωνιστική παρουσία που είχαν στο γήπεδο της Ευκαρπίας.

Εικόνα σε μεγάλο βαθμό βεβαίως αναμενόμενη, αν υπολογιστεί ότι πρόκειται για μία τελείως νέα ομάδα που έχει 20 καινούργια πρόσωπα στο ρόστερ.

Ωστόσο χρόνος δεν υπάρχει και με δεδομένο ότι η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος δεν αποτελεί μαραθώνιο αλλά... σπριντ (με 18 μόλις αγώνες) η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πρέπει να παρουσιαστεί εμφανώς καλύτερη και να πάρει τους τρεις βαθμούς στα Γιάννενα.

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου και βάσει της απόδοσης αρκετών παικτών με τον ΠΑΟΚ Β όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Η επιστροφή στη δράση του Διαμαντή τον επαναφέρει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην ενδεκάδα, ελλείψει μάλιστα του κατ' ανάγκη στόπερ Παπασάββα που αποβλήθηκε στην πρεμιέρα και θα απουσιάσει.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Τασουλής έναντι του Αναστασίου, όπως επίσης και οι Ντουκουρέ και Κούστα για την κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.