Ηρακλής: Προς Χαλάστρα ο αγώνας με την Καβάλα

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2024

Μετά από δύο αγώνες εκτός έδρας στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Super League 2, ο Ηρακλής ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι κυανόλευκοι για την 3η αγωνιστική υποδέχονται την Καβάλα, σε μία αναμέτρηση «must win», πόσω μάλλον μετά τη συγκομιδή ενός μόλις βαθμού στους αγώνες με ΠΑΟΚ Β και ΠΑΣ Γιάννινα. Η εν λόγω αναμέτρηση ωστόσο δε θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο, καθώς ακόμη δεν είναι έτοιμος ο χλοοτάπητας.

Η τοποθέτησή του ουσιαστικά ξεκινάει από σήμερα, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί διάστημα τουλάχιστον 15-20 ημερών που πρέπει να μείνει... ανέγγιχτος. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το παιχνίδι με τους «Αργοναύτες» θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Καμπανιακού στη Χαλάστρα, έδρα που χρησιμοποίησε και πέρυσι ο Ηρακλής για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το πρόβλημα βεβαίως είναι η μικρή χωρητικότητα που έχει και κυρίως το τι θα συμβεί με τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Επ' αυτού του θέματος αναμένεται τοποθέτηση από την ΠΑΕ Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.