Ηρακλής: «Προχωρούν» τα διαρκείας-Γιατί ο κόσμος πρέπει να βάλει «πλάτη»

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2024

Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί εδώ και λίγες ημέρες τα εισιτήρια διαρκείας του Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ηδη μάλιστα όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ το ωράριο λειτουργίας των γραφείων έχει παραταθεί χρονικά, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Μέχρι στιγμής αρκετοί είναι οι φίλοι των κυανόλευκων που έχουν προχωρήσει στην αγορά εισιτηρίου, είτε στις κεντρικές θύρες (3-6 και 11-14) είτε στα δύο «πέταλα».

Ωστόσο η νέα διοικητική σελίδα που άνοιξε στον Ηρακλή με την έλευση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και τα όσα εμφανώς καλύτερα έρχονται σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, καθιστούν αναγκαία την αγορά εισιτηρίων από όσο γίνεται μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων του Ηρακλή.

Ο 64χρονος πανίσχυρος οικονομικά επιχειρηματίας περιμένει και αυτός να δει τη στήριξη του κόσμου της ομάδας (όχι τόσο για το οικονομικό αλλά για το ηθικό κομμάτι), έχοντας αναλάβει με το... καλημέρα να πληρώνει.

Εκτός των χρεών που υπάρχουν από το παρελθόν και αποτελούν βαρίδια, ο κ. Μονεμβασιώτης βάζει το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει το φετινό ρόστερ που θα κάνει πρωταθλητισμό (κοντά στα 2 εκ. ευρώ), τις εργασίες που έγιναν και γίνονται στη Μίκρα, τη συμφωνία με το Καυτανζόγλειο και την τοποθέτηση νέου υπερσύγχρονου χλοοτάπητα και πολλά ακόμη «φιρμάνια».

Ρίχνοντας άλλωστε κανείς μία...κλεφτή ματιά στο που βρισκόταν ο Ηρακλής πριν από λίγο καιρό και που είναι τώρα, αντιλαμβάνεται την τεράστια αλλαγή που συντελείται.

Αλλαγή που πρέπει να αποτυπωθεί από τους χιλιάδες φίλους της ομάδας σε όλη την Ελλάδα (και) στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.