Ηρακλής: Πότε έπαιξε για τελευταία φορά στο Καυτανζόγλειο

Χρήστος Λιάπης14 Οκτωβρίου 2024

Ο Ηρακλής επιστρέφει μετά από έντεκα μήνες στο Καυτανζόγλειο Στάδιο καθώς θα υποδεχτεί εκεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 15.00 τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου για την 5η αγωνιστική της Super League 2 (Hybrid ΣΚΑΙ).

Τελευταία φορά έπαιξε στο Καυτανζόγλειο την 9η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στις 15/11/2023 όπου είχε χάσει από τον Απόλλωνα Πόντου με 0-1. Αποτέλεσμα της ήττας τότε ήταν η παραίτηση του Σάκη Τσιώλη.

Πιο μπροστά την 2η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος, την 1η Οκτωβρίου 2023 ο Ηρακλής κεκλεισμένων των θυρών λόγω μη αδειοδότησης του σταδίου ήρθε ισόπαλος με την Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-1. Την 11η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος άλλαξε έδρα και έπαιξε στις 25/11/2023 για πρώτη φορά στην Χαλάστρα ως γηπεδούχος. Τότε είχε νικήσει την ΑΕΚ Β με 1-0. Μια εβδομάδα πριν, για την 10η αγωνιστική ο Ηρακλής είχε ξαναπαίξει στην Χαλάστρα αλλά ως φιλοξενούμενος. Τότε είχε νικήσει τον Καμπανιακό με 1-3.

Μέχρι και το φινάλε του Πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24 αλλά και τη φετινή σεζόν στο ένα και μοναδικό μέχρι στιγμής εντός έδρας παιχνίδι για τη Super League 2, οι «κυανόλευκοι» χρησιμοποίησαν ως έδρα το γήπεδο του Καμπανιακού.

Μοναδική εξαίρεση το παιχνίδι του περσινού Πρωταθλήματος κόντρα στον Καμπανιακό (2-2), στις 19 Φεβρουαρίου 2024 για την 23η αγωνιστική, όταν ο Ηρακλής χρησιμοποίησε ως έδρα το γήπεδο της Δόξας Δράμας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.