Ηρακλής-Ομιλία Στάικου: «Πίστη, θάρρος και όλοι μαζί για τους στόχους μας»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Ο Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη με νέα δεδομένα και τον Θανάση Στάικο στον πάγκο του, ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ. Ο νέος τεχνικός των «κυανόλευκων» υπογράμμισε τη δυναμική του Ηρακλή και τόνισε πως με πίστη, θάρρος και ενότητα η ομάδα προχωρά για την επίτευξη των στόχων της.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ ολοκληρώνει ο Ηρακλής, με τον Θανάση Στάικο, να υπολογίζει στον Παναγιώτη Κυνηγόπουλο που συμμετείχε δίχως προβλήματα στην προπόνηση της ομάδας. Αντίθετα Μπερτόγλιο, Μαρκετζιάνι, Σιούτας και Μιράντα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο (11/10) η ομάδα θα προπονηθεί το μεσημέρι στη Μίκρα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Λάρισα, όπου και θα διανυκτερεύσει. Ο Θανάσης Στάικος αναφερόμενος στην παρουσία του στον Ηρακλή και τους στόχους της ομάδας τόνισε στην ιστοσελίδα των «κυανόλευκων»: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Ηρακλή και ευχαριστώ τον κ. Μονεμβασιώτη και τη διοίκηση της ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποιες δύσκολες καταστάσεις, όμως ο Ηρακλής είναι μεγάλος σύλλογος με μεγάλη δυναμική και με τον κόσμο να είναι η δύναμή του. Με όπλο μας την πίστη και το «καλό» θάρρος, όλοι μαζί θα πορευτούμε προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.