Ηρακλής: Περιμένουν ευχάριστα νέα από Χιμένεθ και Μπερτόλιο

Γιάννης Τσερβίνης27 Οκτωβρίου 2024

Με την ψυχολογία να έχει αλλάξει προς το καλύτερο, αποτέλεσμα των δύο συνεχόμενων νικών με Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και Διαγόρα, ο Ηρακλής ξεκινάει από αύριο την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Οι κυανόλευκοι αναρριχήθηκαν βαθμολογικά με το «δύο στα δύο», όμως θέλουν πολλές νίκες ακόμη, σταθεροποίηση της αγωνιστικής τους παρουσίας και φυσικά βελτίωση για να δείξουν ότι έχει γίνει το λεγόμενο «turning point».

Για να συμβεί αυτό χρειάζονται ακόμη περισσότερες λύσεις και επιλογές για τον Θανάση Στάικο που κάθε εβδομάδα βλέπει 3-4-τουλάχιστον- ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται εκτός λόγω προβλημάτων.

Ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα στο Πανθεσσαλικό ο 44χρονος τεχνικός περιμένει να δει την επόμενη εβδομάδα την κατάσταση σημαντικών ποδοσφαιριστών όπως οι Χιμένεθ και Μπερτόλιο.

Ο πρώτος υπέστη θλάση στο παιχνίδι με την Καβάλα και έλειψε από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ενώ ο Αργεντίνος είχε στοματικές διαταραχές από γαστρεντερίτιδα που υπέστη-όπως και ο Κιβρακίδης- με αποτέλεσμα επίσης να είναι απών από τους εντός έδρας αγώνες που προηγήθηκαν.

Αμφότεροι αναμένεται να μπουν εντός της εβδομάδας σε ομαδικούς ρυθμούς, κάτι που δύσκολα θα συμβεί με τον Ντουκουρέ που υπέστη ρήξη δικεφάλου και υποβλήθηκε σε μαγνητική.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.