Ηρακλής - Πανερυθραϊκός: Το τρίτο ημίχρονο και οι τιμωρίες της ΕΟΚ

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2023

Μπορεί η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Πανερυθραϊκό, να ολοκληρώθηκε χθες με νίκη του Γηραιού, αλλά οι δύο ομάδες πέρασαν στο τρίτο ημίχρονο με ανακοινώσεις και από τις δύο πλευρές, με την ΕΟΚ να ερευνά όσα συνέβησαν στο Ιβανώφειο.

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ, σε όλες τις προηγούμενες συναντήσεις του με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, είτε υπήρξε νικητής είτε ηττημένος, έσπευδε πάντοτε να συγχαρεί τον αντίπαλό του για την φιλοξενία και την άψογη συμπεριφορά των φίλων του στην εξέδρα. Λυπούμαστε, που αυτή την φορά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο», αναφέρει η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού.

Με τον Ηρακλή να απαντάει αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Πραγματικά μας προκάλεσε έκπληξη η χθεσινή ανακοίνωση της ομάδας του Πανερυθραϊκού. Και μας προκάλεσε έκπληξη για δύο λόγους. Αρχικά πιστεύαμε ότι με τον χθεσινό μας αντίπαλο, μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι λίγους μήνες πριν έκαναν τα… πάντα για να μας κρατήσουν στην ίδια κατηγορία με αυτούς, έτσι ώστε να συναντηθούμε και φέτος;».

Η ανταλλαγή ανακοινώσεων έφερε και την άμεση αντίδραση της ΕΟΚ, η οποία θα ερευνήσει όσα συνέβησαν χθες στο Ιβανώφειο, με σκοπό να τιμωρήσει παραδειγματικά κάθε εμπλεκόμενο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.