Ηρακλής: Παίρνει το χρίσμα ο Οφρυδόπουλος

Metrosport Team19 Ιουλίου 2024

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παύλος Κερασιώτης

Ο Ηρακλής περνάει σε νέα εποχή μετά την έλευση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στην ηγεσία της ΠΑΕ. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης πλέον προχωράει τον προγραμματισμό του και όπως προκύπτει έχει καταλήξει στο πρόσωπο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για τον εκλεκτό για τη θέση του προπονητή.

Ο Ελληνας τεχνικός οδήγησε την φετινή χρονιά τον Λεβαδειακό στη Super League 1, κατακτώντας το Πρωτάθλημα στον Α όμιλο της SL2. Εκτός των Βοιωτών, ως προπονητής συνεργάστηκε με τον Αλιμο, τη Λαμία (βοηθός προπονητή), τον Ατρόμητο (προπονητής Ακαδημίας), είχε δύο διαφορετικές θητείες στην Παναχαϊκή, πέρασε επίσης από την Δόξα Δράμας και τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν ο τεχνικός της ΑΕΚ Β. 

Κάθισε μάλιστα στον πάγκο και της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ, στο φινάλε της σεζόν 2021-22. Μαζί με τον «Οφρυ» στον Ηρακλή αναμένεται να επιστρέψει και ένας παλιός γνώριμος, ο Ηλίας Βούρας, ως προπονητής τερματοφυλάκων, που έχει θητεύσει και παλαιότερα στον Ημίθεο. 

Ακόμη, ως βοηθός προπονητή θα εργαστεί ο Λευτέρης Βελέντζας, ενώ τιμ μάνατζερ επιλέχθηκε ο Ηλίας Παπαθανασίου. Τέλος, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ανέλαβε ο Βαγγέλης Αγγελής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.