Ηρακλής: Παίρνει κεφάλια ο Μονεμβασιώτης-«Τέλος» γυμναστής, Σαλβαδόρ και Βελέντζας

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2024

Το άσχημο ξεκίνημα του Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη στην Super League 2 και η απογοητευτική εικόνα της ομάδας στη Λάρισα φέρνουν εξελίξεις.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης «παίρνει κεφάλια» και όπως γίνεται γνωστό οι «κυανόλευκοι» λύνουν τη συνεργασία τους με τον γυμναστή, Παναγιώτη Τοπαλίδη, τον τεχνικό διευθυντή, Μανόλο Σαλβαδόρ, όπως και τον βοηθό προπονητή, Λευτέρη Βελέντζα.

Η εικόνα του Ηρακλή ήταν απογοητευτική στη Λάρισα και ήρθε σε συνέχεια των αρνητικών αποτελεσμάτων των «κυανόλευκων» στο ξεκίνημα της νέας σεζόν σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ενοχλημένος από την παρουσία και την εικόνα της ομάδας σε αγωνιστικό κι όχι μόνο επίπεδο, προχωρά σε αλλαγές προσώπων και στελεχών.

Το πρωί της Κυριακής (13/10) οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν «τη λύση συνεργασίας της με τον γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Τοπαλίδη» ευχόμενοι «καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Στον πρώην πλέον γυμναστή της ομάδας πιστώνονται οι συνεχείς τραυματισμοί και οι θλάσεις, όπως και το κομμάτι της φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας.

Πέραν όμως τούτου ο Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη αναμένεται άμεσα, στη διάρκεια της ημέρας, να ολοκληρώσει τη συνεργασία της και με τον τεχνικό διευθυντή, Μανόλο Σαλβαδόρ, στον οποίο χρεώνονται ορισμένες επιλογές ποδοσφαιριστών που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των «κυανόλευκων».

Η παρουσία του Ισπανού στους «κυανόλευκους» αποδεικνύεται βραχύβια καθώς και ο ρόλος του ήταν ανενεργός από ένα σημείο και έπειτα στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr και στο πλαίσιο των εκκαθαρίσεων για την αλλαγή λειτουργίας της ομάδας, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο βοηθός προπονητή, Λευτέρης Βελέντζας, ενώ αβέβαιο κρίνεται το μέλλον του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλη Αγγελή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.