Ο κόσμος του Ηρακλή έστειλε το μήνυμα: «Φέρτε μας την άνοδο!» (vids)

Στέλιος Παρθενάκης14 Μαΐου 2024

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο κόσμος του Ηρακλή στην ανοικτή προπόνηση που έγινε πριν από λίγο. Με συνθήματα, χειροκροτήματα και παλμό που οι κυανόλευκοι στέλνουν όλη τη χρονιά στην ομάδα, ο Ηρακλής θα αναχωρήσει αύριο για την Αθήνα, ώστε να κυνηγήσει το πρώτο και πιο σημαντικό ματς με τον Ερμή Σχηματάριου για την άνοδο. 

«Εμείς πάμε αγώνα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Η βοήθεια του κόσμου είναι συγκινητική, θα κάνουμε τα πάντα για αυτούς. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, έχουμε δουλέψει πολύ και ελπίζω για το καλύτερο», τόνισε ο Διονύσης Αγγέλου. 

Ο Μπομπ Μάνσφιλντ από τη μεριά του δεν θα μπορούσε να λείπει. «Έχουμε μπροστά μας μια σπουδαία ευκαιρία. Η ομάδα έχει στο πλευρό της έναν σπουδαίο κόσμο. Είμαι αισιόδοξος και θέλουμε όσο τίποτε άλλο την άνοδο». 

Παίκτες, κόσμος και ομάδα έγιναν ένα στο τέλος και έδωσαν όρκο ανόδου. Το κλίμα στο Ιβανώφειο ήταν ενθουσιώδες και σταδιακά η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της. Αύριο το πρωί πετάει για την Αθήνα με τον Μαλέσεβιτς να είναι απόλυτα έτοιμος. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα όσα έγιναν στο Ιβανώφειο, όπου ο κόσμος ντόπαρε την αποστολή για το φάιναλ φορ της κατηγορίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.