Ηρακλής: Ο Μονεμβασιώτης και οι αποφάσεις για προετοιμασία και Καυτανζόγλειο

Χρήστος Λιάπης22 Ιουλίου 2024

Η μεγάλη μέρα για τον Ηρακλή φτάνει καθώς στην αυριανή συνέντευξη Τύπου του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στις 7μμ στο Ηλέκτρα Παλάς θα παρουσιαστούν τα πλάνα της ομάδας για το μέλλον. 

Ακόμη θα παρουσιαστεί ο νέος πρόεδρος, θα ανακοινωθεί το προπονητικό τιμ αλλά και μεταγραφικά αποκτήματα.

Τι θα προηγηθεί

Αναμένεται να κλείσει η συμφωνία με τον Στράτο Ευγενίου αλλά και θα γίνει συνάντηση με ιθύνοντες του Καυτανζογλείου.

Το θέμα του Καυτανζογλείου

Εκκρεμεί η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την πυρασφάλεια στο Καυτανζόγλειο στάδιο αλλά και η έγκριση από το ελεγκτικό συνέδριο. Θα ακολουθήσει ο διαγωνισμός και η ανάθεση του έργου σε εργολάβο.

Να αναφέρουμε ότι μπορεί να ανοίξει το στάδιο με εξάμηνη προσωρινή άδεια, θα πρέπει όμως σε αυτό το διάστημα (έξι μήνες) να τελειώσει το έργο καθώς σύμφωνα με τον νόμο δεν μπορεί να δοθεί επιπλέον παράταση, ούτε μια μέρα. Με την προσωρινή άδεια θα μπορεί να έχει κόσμο σε όλες τις θύρες αλλά με μικρότερη από την κανονική χωρητικότητα. Σε κάθε περίπτωση θα ξεπερνάει ο κόσμος τους δέκα χιλιάδες.

 Με την υπογραφή της προσωρινής σύμβασης θα μπορούν να τεθούν σε διάθεση και τα εισιτήρια διαρκείας

Η προετοιμασία του Ηρακλή

Η προετοιμασία του Ηρακλή αναμένεται να αρχίσει στις 5 Αυγούστου και αφού θα έχουν προηγηθεί οι εργομετρικές εξετάσεις. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στο Καρπενήσι.

Ευγενίου: «Μακάρι ο Ηρακλής να ανεβεί»

Η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής από τον Στράτο Ευγενίου στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Ο πρώτος  βοήθησε όσο το δυνατόν περισσότερο από την πλευρά του οικονομικά την ομάδα να σταθεί επάξια τα προηγούμενα χρόνια, επιθυμεί ο Ηρακλής τα επόμενα χρόνια να βρεθεί στην Α’ Εθνική. 

Ο κ. Ευγενίου τόνισε στο metrosport.gr και στη «Μ» τόνισε: «Μακάρι να ανεβεί ο Ηρακλής στην Α’ Εθνική. Ο Ηρακλής έφτασε στο σημείο έτοιμος για το επόμενο βήμα και αυτό οφείλεται σε μένα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.