Ηρακλής: Νίκη εσείς; Πριμ εμείς...

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2023

Βαθμολογική, ψυχολογική αλλά και... οικονομική τόνωση προσέφερε η εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή επί του Καμπανιακού με 1-3. Οι κυανόλευκοι κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που είχαν, ιδιαίτερα μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ από τον Απόλλωνα Πόντου και να κατακτήσουν το δεύτερο-μόλις- τρίποντο τη φετινή χρονιά. 

Παράλληλα με την νίκη τους στη Χαλάστρα θα δουν περισσότερα χρήματα στους λογαριασμούς τους. Στην τελευταία προπόνηση έδωσαν το «παρών» οι Στράτος Ευγενίου και Φώτης Θέος, σε μία προσπάθεια τόνωσης του ηθικού ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μιλώντας στους παίκτες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τους τόνισε ότι είναι δίπλα τους, έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα ή δυσκολία που αντιμετωπίζουν. Υπήρξε επίσης η υπόσχεση ότι σε περίπτωση νίκης-όπερ και εγένετο- θα λάβουν πριμ 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες σε αυτό το ποσό θα συμβάλλει και ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης που δείχνει ξεκάθαρα πόσο «ζεστός» είναι να αναλάβει τη διοίκηση του Ηρακλή. 

Το αποδεικνύει, άλλωστε, τόσο η προσπάθειά του να αντικαταστήσει τον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου που είναι-επιεικώς- άθλιος, αλλά και το τηλεφώνημα που έκανε στον νέο πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλογου Μάκη Κυριζίδη για να τον συγχαρεί, λειτουργώντας ως νέο μέλος της κυανόλευκης οικογένειας...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.