Ηρακλής: Νέος κύκλος επαφών με Μάνσφιλντ, με φόντο τη συμφωνία

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2023

Φαίνεται ότι το ενδιαφέρον του Αμερικανού, Μπομπ Μάνσφιλντ, για την ΚΑΕ Ηρακλής δεν αποσύρθηκε ποτέ καθώς πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις – και μάλιστα είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων – επί της προοπτικής παραχώρησης του management της εταιρίας και σε βάθος χρόνου του πακέτου των μετοχών.

Οι πρώτες διαπραγματεύσεις έγιναν το καλοκαίρι, δεν κατέληξαν σε συμφωνία και μάλιστα τότε σημειώθηκε ότι οι κ. κ. Τομ Παπαδόπουλος-Θόδωρος Ριζούλης θα αναλάβουν τη χρηματοδότηση της ΚΑΕ. Κατά τις ίδιες πηγές, αυτό δεν συνέβη με συνέπεια μάλιστα τις καθυστερήσεις στον τομέα των πληρωμών και τις έντονες ζυμώσεις της περασμένης εβδομάδας ούτως ώστε να δώσουν οι παίκτες χρόνο στη διοίκηση για την τακτοποίηση μέρους των οφειλών.

Κι αυτό έκαναν οι αθλητές οι οποίοι αποθεώθηκαν μάλιστα από τους οπαδούς του Ηρακλή μετά τη νίκη επί του Μίλωνα, καθώς άπαντες γνωρίζουν τις δυσκολίες υπό τις οποίες αγωνίζονται αλλά και τα δικαιολογημένα παράπονά τους. Φαίνεται επίσης ότι ο Θόδωρος Ριζούλης έχει την πρόθεση απεμπλοκής από την εταιρία κι αυτός είναι ο λόγος του νέου κύκλου επαφών που άνοιξε στις τελευταίες ημέρες.

Για να επανέλθουμε στο ζήτημα των διαπραγματεύσεων του Ηρακλή με τον Μπομπ Μάνσφιλντ, κατά τις ίδιες πηγές ο Αμερικανός εγγυάται για χρηματοδότηση κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ αλλά και την άμεση ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος. Μάλιστα αναφέρθηκε το όνομα τόσο του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, όσο και του Λουκά Μαυροκεφαλίδη από την ελληνική αγορά αλλά και την αλλαγή (τουλάχιστον) εντός ξένου παίκτη με σκοπό τη δημιουργία ομάδας η οποία θα έχει ρεαλιστικές πιθανότητες διεκδίκησης της ανόδου. Εν τέλει, οι επόμενες ώρες θα δείξουν αν οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε έγγραφη συμφωνία. Θυμίζουμε ότι ο Μπομπ Μάνσφιλντ επαγγελματικά ασχολείται με την εκπροσώπηση παικτών έχοντας περάσει από εταιρίες οι οποίες ασχολούνται με την επιχειρηματικότητα. Στα τελευταία χρόνια ανέπτυξε την εταιρία εκπροσώπησης παικτών (Mansfield Sports) στον χώρο των Βαλκανίων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.