Ηρακλής: «Ναυάγιο» με Δερμιτζάκη και Ράσταβατς, δύσκολα με Παντελίδη

Βασίλης Μάστορας08 Οκτωβρίου 2024

Η διοίκηση του Ηρακλή συνεχίζει να έχει ανοιχτό τον κύκλο των αναζητήσεων προκειμένου να καλύψει το κενό, που άφησε στον πάγκο η απόλυση του Οφρυδόπουλου. Οι μέχρι τώρα συζητήσεις με Δερμιτζάκη και Ράσταβατς δεν κατέληξαν σε «γάμο».

Με τον πρώτο υπήρξε διαφωνία όσον αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου του, ενώ ο δεύτερος δε συγκινήθηκε από την πρόταση του Ηρακλή. Οσον αφορά τον Μπάμπη Τεννέ, έχει ενστάσεις για τα πρόσωπα, που έχουν ισχυρό ρόλο στη λειτουργία της ομάδας και δύσκολα να πεισθεί να παραιτηθεί από τη Λαμία.

Μετά απ’ όλες αυτές τις εξελίξεις στο κάδρο των ανθρώπων του Ηρακλή μπήκε το όνομα του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος όμως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, προς το παρόν δεν έχει πρόθεση να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τους «κυανόλευκους». 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρότι ο Παντελίδης δηλώνει «δεν είμαι διαθέσιμος», χωρίς να εξηγεί τους λόγους, η απροθυμία του Ελληνα προπονητή, έχει να κάνει με τον ίδιο λόγο που ο Μπάμπης Τεννές δε θεωρεί ελκυστική την πρόταση να καθίσει στον πάγκο του Ηρακλή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.