Ηρακλής: «Μπαίνουν» Μπερτόγλιο και Μιράντα, «πατάει» και Καυτανζόγλειο

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Ο Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, στην πρώτη του φετινή παρουσία-επιστροφή του στο ΚαυτανζόγλειοΟι «κυανόλευκοι» αναμένεται να εμφανιστούν ενισχυμένοι με την παρουσία των Φακούντο Μπερτόγλιο και Χοσέ Αντόνιο Μιράντα.

Ευχάριστα νέα είχε από τη σημερινή (16/10) προπόνηση του Ηρακλή ο Θανάσης Στάικος, καθώς οι Φακούντο Μπερτόγλιο και Χοσέ Αντόνιο Μιράντα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και από αύριο Πέμπτη (17/10) αναμένεται να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση της ομάδας.

Ο Αλβάρο Χιμένεθ υποβλήθηκε σε μαγνητική και η επιστροφή του στις προπονήσεις θα καθυστερήσει για το επόμενο διάστημα, ενώ ο Σιούτας βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και σύντομα αναμένεται να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Ηρακλής–Φούρνοι Βενέτη θα συνεχίσει την προετοιμασία του αύριο με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και την Παρασκευή (18/10) θα μπει για πρώτη φορά στο Καυτανζόγλειο, όπου και θα υποδεχθεί τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου.

Για την αναμέτρηση η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε Διαιτητή τον Κεχαγιά (Κοζάνης) και βοηθούς του τους Κουβαλάκη (Δράμας) και Τζιωτζιο (Θράκης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.