Ηρακλής: Μοιραίος ο Σίλβα και ήττα από Λεβαδειακό

Δημήτρης Καλαϊτζής04 Νοεμβρίου 2023

Την ήττα με 0-1 από τον Λεβαδειακό γνώρισε ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2. Μοιραίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Νταμιάν Σίλβα, ο οποίος έχασε πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού, μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, ο Ηρακλής είχε την μεγάλη ευκαιρία με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να ανοίξει το σκορ, όμως ο Σίλβα αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 54΄. Και σα να μην έφτανε αυτό, οι Βοιωτοί κατάφεραν λίγα λεπτά μετά να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Νίκα (58΄). 

Στη συνέχεια η ομάδα του Σάκη Τσιώλη δεν μπόρεσε να απαντήσει και μοιραία ηττήθηκε και είδε τη διαφορά από την κορυφή να απομακρύνεται για τα καλά.

Την επόμενη αγωνιστική ο Γηραιός δοκιμάζεται στον Βόλο κόντρα στην τοπική Νίκη, ενώ οι πρωτοπόροι του Βόρειου Ομίλου της Super League 2, υποδέχονται τον Αιολικό.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Χρουσιέλ, Σιούτας, Γκμπενιόν, Βιτλής, Δοϊρανλής, Τόρες (65′ Ελευθεριάδης), Εμπό (73′ Τσουμάνης), Κουντουριώτης (78′ Λύγκας), Σίλβα (65′ Καπίγια), Κούστα.

Λεβαδειακός (Νίκος Νιόπλιας): Κροφ, Βήχος, Τσάπρας, Μπελμόντε, Ρομό, Νίκας, Μεχία, Πίρινεν, Γιαννιώτας, Λιάγκας, Συμελίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.