Ηρακλής: Μεταγραφικός πυρετός, Καυτανζόγλειο και Καρπενήσι

Γιάννης Τσερβίνης25 Ιουλίου 2024

Με τα... μούτρα στη δουλειά έχουν πέσει οι άνθρωποι του Ηρακλή ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και της δημιουργίας ενός άκρως ανταγωνιστικού ρόστερ.

Ρόστερ το οποίο θα διεκδικήσει την άνοδο στη Super League 1, όπως εξάλλου τόνισε στη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη το απόγευμα ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.
Στις δηλώσεις του αποκάλυψε ότι μέχρι στιγμής έχει κλείσει μόλις το 25%-30% του ρόστερ και με δεδομένο ότι από το περσινό ρόστερ έχουν αποχωρήσει... σχεδόν όλοι, θα πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 17-18 προσθήκες παικτών.

Οι κυανόλευκοι έχουν συμφωνήσει μέχρι στιγμής με τον Κυριάκο Κιβρακίδη, τον Χρήστο Τασουλή, τον Δημήτρη Στουρνάρα.

Κοντά σε Ανέστη και Κυνηγόπουλο

Ουκ ολίγες είναι οι συζητήσεις όμως και με αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές, με άλλους να… πλησιάζουν στη Μίκρα και άλλους να απομακρύνονται. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Γιάννης Ανέστης, Παναγιώτης Κυνηγόπουλος και Πέτρος Καλουτσικίδης. Οι δύο πρώτοι βρίσκονται μία… ανάσα από τη συμφωνία με τους κυανόλευκους, ενώ υποψήφιος για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα-όπου ήδη έχει αποκτηθεί ο Κιβρακίδης- είναι και ο Σάββας Τοπαλίδης.

Τέλος σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ηρακλής «τσεκάρει» και την περίπτωση ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού με καλό βιογραφικό και σε «καλή» ποδοσφαιρικά ηλικία.

«Τρέχουν» για το Καυτανζόγλειο

Μάχη με το χρόνο, τη γραφειοκρατία και τους… αργούς ρυθμούς θα δώσουν οι άνθρωποι του Ηρακλή όσον αφορά το Καυτανζόγλειο. Οι εργασίες στο Στάδιο φυσικά και δεν έχουν ολοκληρωθεί-σε κάποια κομμάτια δεν έχουν αρχίσει καν- και το ενδεχόμενο να μην είναι έτοιμο στην έναρξη του Πρωταθλήματος είναι πολύ πιθανό. Κάτι που τόνισε στη συνέντευξη Τύπου και ο κ. Μονεμβασιώτης. Ο οποίος θα κάνει πρόταση στην επιτροπή του Σταδίου για να προχωρήσει με δικά του χρήματα στην αλλαγή του χλοοτάπητα. Σε περίπτωση πάντως που το Καυτανζόγλειο δεν είναι έτοιμο, ο Ηρακλής ζήτησε να χρησιμοποιήσει αρχικά το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο Καρπενήσι η προετοιμασία

Στις 5 Αυγούστου θα αρχίσει η προετοιμασία του Ηρακλή υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και των συνεργατών του, αφού θα έχουν προηγηθεί οι εργομετρικές εξετάσεις. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, από τις 12 έως τις 23 Αυγούστου, με την ομάδα να καταλύει στο ξενοδοχείο Μοντάνα. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι κυανόλευκοι, τόσο στην Ευρυτανία όσο και μετά την επιστροφή τους από εκεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.