Ηρακλής: Μέχρι την Δευτέρα το 90% του ρόστερ

Metrosport Team02 Αυγούστου 2023

Με 14 παραμένοντες ποδοσφαιριστές άρχισε την προετοιμασία του ο Ηρακλής. Θα προπονούνται αυτοί οι παίκτες κάθε πρωί αυτήν την εβδομάδα και το απόγευμα παίκτες της Κ19 αλλά και αξιολογημένοι που προπονήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα για ένα τριήμερο.

Θα σχηματιστεί έτσι μια 22άδα παικτών και σε αυτούς θα προστεθούν άλλοι τέσσερις (ξένοι) ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο Πρωτάθλημα. Στόχος είναι μέχρι την Δευτέρα να έχει δημιουργηθεί το 90% του ρόστερ.

Το «αντίο» του Αλεξιτς

Μετά από ενάμιση χρόνο στον Ηρακλή, ο Κόστα Αλεξιτς αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ του συλλόγου. Ο Σέρβος φορ μέτρησε 23 γκολ και επτά ασίστ σε 48 ματς με τον Ημίθεο. Το μήνυμά του:

«Ευχαριστώ ΗΡΑΚΛΗ που πίστεψες σε μένα όταν δεν το έκανε κανένας άλλος! Μετά από 1,5 χρόνο ήρθε η ώρα που πρέπει να αποχαιρετήσω τον ΗΡΑΚΛΗ. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τους ανθρώπους που εργάζονται στον σύλλογο, τους παίκτες και τους προπονητές που συνέβαλαν για να γίνουν αυτοί οι καλύτεροι 18 μήνες της επαγγελματικής μου καριέρας μέχρι στιγμής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ που μας στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Από την αρχή, μου δείξατε αγάπη και υποστήριξη, και πραγματικά με έκανε να νιώσω ευπρόσδεκτος και σαν στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς εσένα! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.