Ηρακλής: Με προβλήματα απέναντι στην Καβάλα

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καβάλα. Τα προβλήματα δε λείπουν για τους «κυανόλευκους», καθώς ο Κυνηγόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και κρίθηκε σκόπιμο να προστατευτεί.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρκετζιάνι με τον Σιούτα ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανεβάσουν ρυθμούς. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα διανυκτερεύσει σήμερα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά: 

Τερματοφύλακες: Δημήτρης Στουρνάρας, Μάκης Γιαννίκογλου

Aμυντικοί: Χρίστος Τασουλής, Κυριάκος Κιβρακίδης, Αντώνης Αναστασίου, Πέτρος Καλουτσικίδης Γιώργος Σιδεράς, Γουϊλιαμ Κλάους, Απόστολος Διαμαντής

Mέσοι: Στέφεν Χαμμόντ, Αντώνης Παπασάββας, Αντονί Μπελμόντ, Μανώλης Πατράλης, Σέκ Ντουκουρέ, Γιώργος Τσιντώνης

Eπιθετικοί: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Χοσέτε Μιράντα, Φακούντο Μπερτόγλιο, Κριστιάν Κούστα, Θόδωρος Τσιριγώτης, Χιμένεθ Αλβάρο, Ηλίας Μωϋσίδης

Eνημέρωση για τους φιλάθλους 

Υπενθυμίζεται, ότι για την αναμέτρηση με την Καβάλα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Χαλάστρας, ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια και δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής, να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο και να έχουν μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.