Ηρακλής: Κινείται για Σεμπά

Metrosport Team21 Αυγούστου 2024

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Σεμπά. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό από το 2015 ως το 2019, με ενδιάμεσο δανεισμό στην Chongqing Liangjiang Athletic της Κίνας, ενώ το 2022-2023 έπαιξε στον Ιωνικό. Επίσης, έχει θητεύσει σε Κρουζέιρο, Νασιονάλ, στην Πορτογαλία με την Εστορίλ και την Πόρτο Β, στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Σαμπάμπ, αλλά και την Αλ Σαμίγια του Κουβέιτ.

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφει το monobala, ο Ημίθεος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μαζί του.

Στις 19 Αυγούστου 2015, ο Ολυμπιακός απέσπασε την υπογραφή του Σεμπά, και τον έκανε δικό του. Ο Σεμπά θα υπέγραφε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Στον Ολυμπιακό ο Σεμπά θα έβρισκε τον παλιό του προπονητή στην Εστορίλ, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος είχε αναλάβει το ίδιο καλοκαίρι, την πειραϊκή ομάδα.
Έκανε το ντεμπούτο του στις 23 Αυγούστου του 2015, σε ένα αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος έληξε 3-0, υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Σεμπά, μπήκε, τότε, ως αλλαγή, στη θέση του Φελίπε Πάρντο.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.