Ηρακλής-Καβάλα: Πότε παίζουν, κανάλι μετάδοσης

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει την Καβάλα το Σάββατο (5/10, 15:00) στη Χαλάστρα για την 3η αγωνιστική της Super League 2. Ο αγώνας, πέρα από τη ραδιοφωνική κάλυψη του «Metropolis 95,5», θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν πετύχει ακόμη την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ Β' (0-0) και την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1). Μετά από τα φρικτά παράπονα για τη διαιτησία στις δύο αναμετρήσεις, ο Ηρακλής ψάχνει να βρει τα πατήματά του, έτσι ώστε να κάνει την αντεπίθεσή του... Μάλιστα, σήμερα πριν από την προπόνηση έγινε αγιασμός.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι χθες οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή έκαναν το... τραπέζι στην ποδοσφαιρική ομάδα. Η συνάντηση έγινε στο Ιβανώφειο, με μπάρμπεκιου, συνθήματα, πυρσούς και... ατμόσφαιρα οικογενειακή.

Από την άλλη, η Καβάλα προκρίθηκε επί του Αιγέα Πλωμαρίου με 2-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Eλλάδας.

Όσο για το πρωτάθλημα; Οι «αργοναύτες» ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την ΑΕΛ, στη Λάρισα, με 2-1, με γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης, ενώ την επόμενη αγωνιστική αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στην Καβάλα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.