Καλαμπάκας: «Υπομονή, όλα θα έρθουν με τον χρόνο τους για τον Ηρακλή»

Χρήστος Λιάπης23 Οκτωβρίου 2024

Ο Νίκος Καλαμπάκας αγωνίστηκε στην ομάδα του Ηρακλή ως επιθετικός από το 1979 έως το 1984. Στην Α΄ Εθνική είχε 106 συμμετοχές και 36 γκολ, ενώ έπαιξε και 32 παιχνίδια τη περίοδο 1980-81 στη Β΄ Εθνική.

Παραβρέθηκε στην εκδήλωση για το σπίτι του βετεράνου επαγγελματία ποδοσφαιριστή που έγινε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων ήταν και ο Λάκης Παπαϊωάννου με τον οποίο είχαν έρθει μαζί το 1979 στον Ηρακλή, από τον Πιερικό.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για το σπίτι του βετεράνου ποδοσφαιριστή είχαμε συνομιλία με τον Νίκο Καλαμπάκα για το σήμερα και το χθες του Ηρακλή. Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Το παρελθόν του Ηρακλή είναι μεγάλο, ιστορικό. Αυτό βλέπουμε τώρα και αναπολούμε, μήπως μπορέσει η νέα εποχή να αλλάξει τα δεδομένα.

Θέλω να πιστεύω ότι η διοίκηση θα ανταποκριθεί σε αυτά που πρέπει. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Εφόσον θέλει να παραμείνει στον Ηρακλή το μέλλον θα είναι ευοίωνο. Όπως είπα υπομονή και τίποτε παραπάνω. Όλα θα έρθουν με τον χρόνο τους».

Για τα χρόνια που παίζατε η ομάδα εκείνη θα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα. Τι λέτε;

«Σίγουρα θα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα, αλλά δεν έγινε κατορθωτό από συγκυρίες, ότι έβγαιναν στην Ευρώπη μια δύο ομάδες και το κέντρο ως συνήθως έκοβε τη φόρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.