Ηρακλής: Ικανοποίηση Γιαπλέ, εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ, εκδήλωση για τους χορηγούς

Στέλιος Παρθενάκης09 Ιανουαρίου 2024

Ο Ηρακλής από τη στιγμή που ανέλαβε ο Μπομπ Μάνσφιλντ προχώρησε σε 5 αλλαγές και προσθήκες. Παπαρέγκας, Κώττας, Κάρι, Μαλέσεβιτς και Σπρίντζιος αποτελούν παίκτες που θα δώσουν στην ομάδα λύσεις. 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει όλο τον χρόνο να κάνει τη δική του αντεπίθεση, για να πάρει την καλύτερη δυνατή θέση στο τέλος της κανονικής διάρκειας με σκοπό την άνοδο. Άλλωστε, με ρεκόρ 8-7 απομένουν ακόμα 15 αγωνιστικές και ένας ολόκληρος γύρος μπορεί να αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία σε ένα άκρως ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Ακόμα, με βάση και την επιθυμία του ιδίου του Μπομπ Μάνσφιλντ, στο “κυανόλευκο” μπάσκετ δίνουν μεγάλη σημασία και αναγνώριση στη στήριξη, την οποία προσφέρουν οι χορηγοί στην ομάδα.

Υπό το πνεύμα αυτής της λογικής, εντός της εβδομάδας-λογικά την Πέμπτη και σε οικογενειακό φόντο-και με την ευκαιρία της παρουσίας στη Θεσσαλονίκη του Αμερικανού επιχειρηματία, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση, προκειμένου να τιμηθούν οι χορηγοί της ομάδας μπάσκετ, πρωτοβουλία σαφώς αξιόλογη και απολύτως σωστή. 

Τέλος, και ο κόσμος βλέπει να γίνονται σωστές κινήσεις, οπότε στον αγώνα με την Μύκονο το Ιβανώφειο θα είναι κατάμεστο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.