Ηρακλής: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΑΟ Μυκόνου

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για το παιχνίδι της πρεμιέρας στην Elite League κόντρα στη Μύκονο στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Χανιώτη» για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο Θωμάς Κώττας, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο, αλλά και ο Νίκος Δημαλής, που είναι ανέτοιμος. 

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Δημήτρης Σταμάτης, Νίκος Παπαρέγκας Δημήτρης Μπινιάκου, Νίκος Τσιακμάς, Μάριος Γκοτζαμανίδης, Igor Kesar, Μιχάλης Λιάπης, Κώστας Καμπουρίδης, Nikola Malesevic, Ανδρέας Καλόγηρος, Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος.

Άλεξιτς: «Θα δώσουμε όλο μας το είναι για τη νίκη»

Μιλώντας για τον αγώνα με την Μύκονο στο iraklis-bc.gr, ο Πέταρ Άλεξιτς τόνισε:«Ο μαραθώνιος αρχίζει αύριο (12/10). Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος για μας και είναι ντέρμπι. Θα δώσουμε όλο μας το “είναι” για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και να δείξουμε το μαχητικό πνεύμα του Ηρακλή. 

Η Μύκονος απ’ ό,τι είδαμε στον πρώτο της αγώνα, είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά στο επιθετικό transition κι επίσης βασίζεται στο παιχνίδι μέσα στη ρακέτα. Θα γίνει ένα πολύ δυνατό ματς και η ομάδα που θα επικρατήσει στις μάχες μέσα στο ζωγραφιστό, θα κερδίσει. 

Περιμένουμε μια μεγάλη μάχη. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου για να πάρουμε τη νίκη. Το μόνο θέμα, που έχουμε είναι ότι δεν θα παίξει ο Κώττας, αλλά είναι μια ευκαιρία για άλλους παίκτες να δείξουν ότι μπορούν να καλύψουν επάξια το κενό του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.