Ηρακλής: Για 12 συνεχόμενη χρονιά υπεύθυνη στο τμήμα στίβου Αμπελοκήπων η Μαρία Δούμου

Metrosport Team28 Αυγούστου 2024

Για 12 χρονιά συνεχίζει να έχει τα ηνία του τμήματος στίβου Ηρακλή στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης η Μαρία Δούμου.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη:

Το τμήμα στίβου του Γ.Σ. Ηρακλής ανακοινώνει ότι υπεύθυνη των ακαδημιών στους Αμπελόκηπους και τη νέα σεζόν αναλαμβάνει η Μαρία Δούμου.

Η Μαρία Δούμου είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό, ενώ έχει πραγματοποιήσεις μεταπτυχιακές σπουδές με τίτλο «Διοίκηση Αθλητισμού».

Από το 2012 βρίσκεται στις ακαδημίες στίβου του Γ.Σ. Ηρακλής, αποτελώντας υπεύθυνη των αναπτυξιακών προγραμμάτων των τμημάτων που δραστηριοποιούνται στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, έχοντας επωμιστεί παράλληλα τον ρόλο της προπονήτριας αντοχής και βάδην.

Το έργο και η συνεισφορά της στο τμήμα στίβου χαρακτηρίζονται πολύτιμα, καθώς συντέλεσε καθοριστικά στην αναδιοργάνωση και επαναλειτουργία του τμήματος σε πλαίσιο αθλητικών και επαγγελματικών προτύπων.

Η Μαρία Δούμου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, iraklis.club:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Γ.Σ. Ηρακλής για την στήριξη στο πρόσωπο μου σε αυτά τα 12 χρόνια που βρίσκομαι σε αυτόν τον ιστορικό Σύλλογο. Τα τελευταία χρόνια το τμήμα στίβου έχει πραγματοποιήσει τεράστια άλματα πρόοδου, χάρη στην πολύτιμη συνεργασία με τους βετεράνους αθλητές, τον Γιώργο Τσίντζιλη, τον Γιώργο Σερέφα και την Ελεονώρας Ρωσιάδου.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά και τους γονείς/κηδεμόνες τους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια! Και η νέα σεζόν μας περιμένει να την υποδεχθούμε με αφοσίωση, οργάνωση και σκληρή δουλειά».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.