Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη: Πλησιάζουν Νταμιάν Σίλβα και Μιράντα

Γιάννης Τσερβίνης12 Αυγούστου 2024

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή του Ηρακλή- Φούρνοι Βενέτη, προκειμένου να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι κυανόλευκοι θα βρίσκονται εκεί μέχρι τις 23 του μηνός, ενώ στο διάστημα παραμονής τους στην Ευρυτανία θα δώσουν και δύο φιλικά παιχνίδια με Αιγάλεω και Χανιά.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που πρέπει να δημιουργήσει μία ομάδα κυριολεκτικά από το μηδέν, με δεκάδες νέα πρόσωπα, περιμένει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.

Μέχρι στιγμής οι κυανόλευκοι έχουν αποκτήσει δώδεκα παίκτες, όμως λείπουν πολλά και σημαντικά »κομμάτια» για να συμπληρωθεί το παζλ.

Κεντρικοί αμυντικοί, εξτρέμ, επιθετικός μέσος, φορ είναι οι θέσεις στις οποίες ο Ηρακλής χρήζει ενίσχυσης, τουτέστιν σημαίνει έναν αριθμό ακόμη 6-7 ποδοσφαιριστών.

Οσον αφορά τη θέση των χαφ πάντως εξαιρετικά πιθανή δείχνει να είναι η επιστροφή του Νταμιάν Σίλβα.

Ο ουρουγουανός μέσος ανήκει στην Καλλιθέα, όμως δεν φαίνεται ότι υπολογίζεται από τον Ντονάτι και είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος.

Σε αυτή την περίπτωση θα ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη από την οποία έφυγε πέρυσι τον Ιανουάριο.

Μιράντα για τα εξτρέμ

Ελλειψη υπάρχει και στη θέση των ακραίων επιθετικών, με τον Παναγιώτη Κυνηγόπουλο να είναι ο μοναδικός αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

Οι κυανόλευκοι έχουν στο στόχαστρο τον Χοσέ Μιράντα στον οποίο μάλιστα έχει γίνει προσέγγιση, όντας ελεύθερος.

Ο 26χρονος winger από την Ισημερινή Γουινέα, που είναι διεθνής και έχει παράλληλα και ισπανική υπηκοότητα, έχει κάνει τη διαφορά στη Super League 2 την τελευταία διετία, από το καλοκαίρι του 2022, με τη φανέλα της Νίκης Βόλου.

Στα συν του Μιράντα είναι ότι έχει γνώση της κατηγορίας και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.