Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη: Επίσημο το deal με Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Metrosport Team30 Αυγούστου 2024

Ο Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου μέχρι τις 31/12/2025.

Ο Θεσσαλονικιός άσος έγινε πλέον ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα έχει αγωνιστεί στις έξι μεγαλύτερες και λαοφιλέστερες ομάδες της Ελλάδας, ήτοι δηλαδή σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή. 

«Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι γεννημένος στα Διαβατά Θεσσαλονίκης (19 Δεκεμβρίου 1986) και αγωνίζεται ως ακραίος μέσος και μεσοεπιθετικός.

Το 2012 έκανε το βήμα στο εξωτερικό και στην Ιταλία, όπου για τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε με τις φανέλες των Bologna F.C. 1909, Hellas Verona και UC Sampdoria.

Το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα για την Α.Ε.Κ., κατακτώντας το πρωτάθλημα στη δεύτερη χρονιά του και έχοντας συνολικά 83 συμμετοχές με 24 γκολ και 10 ασίστ. Αυτόματα, αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς το 2018.

Στη συνέχεια, μετακόμισε στον Ολυμπιακό, όπου σε δύο χρόνια κατέκτησε ένα νταμπλ και είχε 34 συμμετοχές και 10 γκολ. Στον Παναθηναϊκό κατέγραψε 131 συμμετοχές με 25 γκολ και 13 ασίστ.

- Στην εθνική Ελλάδος έχει 35 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ φόρεσε και την φανέλα της Εθνικής Κ19 και Κ21 με άλλες 25 συμμετοχές και δέκα τέρματα.

– Συνολικά έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ελλάδος και δυο φορές κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος,

- Στην Σούπερ Λιγκ έχει 276 συμμετοχές με 45 γκολ, επτά συμμετοχές σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και άλλες δέκα στα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης. Στην SERIE A αγωνίστηκε σε 77 αναμετρήσεις και πέτυχε πέντε γκολ και 9 ασίστ.


Στο Κύπελλο Ελλάδος αγωνίστηκε σε 35 αγώνες σκοράροντας 18 γκολ(!).

«Λάζαρε Καλώς Ήρθες στον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη».

Οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ για τον Ηρακλή στην προσπάθεια που θα κάνει για να πετύχει την άνοδο στη Super league 1.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.