Ηρακλής: «Φουλάρει» μάχη-μάχη, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα στην Πολίχνη

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2024

Αρχίζει… Ο Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη ξεκινάει το «ταξίδι» του στην Super League 2 με στόχο βήμα προς βήμα να φτάσει στο στόχο της επιστροφής του στην Super League 1.

Έτοιμος για την πρώτη του «μάχη» ο Ηρακλής κάνει πρεμιέρα και αντιμετωπίζει στις 17:00 σήμερα Κυριακή (22/9) τον ΠΑΟΚ Β’ στην Πολίχνη.

«Πρέπει να φουλάρουμε από την αρχή και να τα δίνουμε όλα για τις νίκες». Αυτό ήταν το σύνθημα που έδωσε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Μια προτροπή-απαίτηση του μεγαλομετόχου η οποία κρίνεται απολύτως ουσιαστική για τον «γνωστό και δεδομένο» στόχο του Ημίθεου, να πάρει δηλαδή το εισιτήριο της επιστροφής στη φυσική του θέση.

Ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας, με απόλυτη σοβαρότητα και διάθεση σε κάθε παιχνίδι, ο Ηρακλής είναι έτοιμος να μπει στις «μάχες» της Super League 2 αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι στις 17:00 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Πολίχνη.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχοντας ετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του, έχει επιλέξει στην αποστολή των «κυανολεύκων» τους: Μπελμόντ, Μπερτόγλιο, Ντουκουρέ, Χάμοντ, Αλβάρο Χιμένεθ, Αναστασίου, Γιαννίκογλου, Καλουτσικίδης, Κιβρακίδης, Κούστα, Κυνηγόπουλο, Παπασάββα, Πατράλη, Σιδερά, Στουρνάρα, Τασουλή, Τσιντώνη, Τσιριγώτη, Χριστοδουλόπουλο και Μωυσίδη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.