Ηρακλής: Έτσι διαμορφώνονται οι χαφ με τον Ντουκουρέ

Γιάννης Πάγκος12 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ηρακλής κλείνει τις μετεγγραφές του στους χαφ με τον Ντουκουρέ... Το μοίρασμα των ρόλων!

Ο 32χρονος, Σέικ Ντουκουρέ (η ανακοίνωση έγινε την ημέρα των γενεθλίων του), έρχεται να προστεθεί στους χαφ του Ηρακλή με τη λογική να λέει ότι με την ενσωμάτωση του Ιβοριανού αμυντικού μέσου, κλείνουν οι κινήσεις των κυανόλευκων σε αυτές τις θέσεις. Στον νέο - αγωνιστικά και σε κάθε επίπεδο - Ηρακλή, νέο θα είναι -και- το κέντρο. Εχει ενδιαφέρον το μοίρασμα των ρόλων από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, σε αυτές τις θέσεις.

Αρχίζοντας από τους Μπελμόντ και Χάμοντ που ο Οφρυδόπουλος τους είχε και στον Λεβαδειακός. Στα 20 παιχνίδια που συνεργάστηκε με την πρώην του ομάδα, την προηγούμενη σεζόν, από αυτούς τους δύο, ο Μπελμόντ χρησιμοποιήθηκε περισσότερο ως “εξάρι” (12 φορές σε αυτό τον ρόλο στο αρχικό σχήμα) σε έναν σχηματισμό 4-2-3-1, με τους δύο χαφ να είναι πίσω από τον επιτελικό μέσο, τον Νίκα π.χ.

Ο Χάμοντ χρησιμοποιήθηκε λιγότερο σε αυτόν τον ρόλο καθώς ο Γκανέζος είναι ένας παίκτης που συνήθως παίζει πιο μπροστά.

Υπήρχαν δύο παιχνίδια σε αυτά τα 20 του Οφρυδόπουλου (το ένα ήταν με τη Νίκη Βόλου στις 30 Μαρτίου και το άλλο με τον Μακεδονικό στις 20 Απριλίου) που τους χρησιμοποίησε δίδυμο, μαζί, στο αρχικό σχήμα, πίσω από τον επιτελικό.

Σε ό,τι αφορά στον Παπασάββα, ο 29χρονος έκανε 14 παιχνίδια την προηγούμενη σεζόν με την Κηφισιά, τα περισσότερα ως “εξάρι” οπότε και εδώ ξεκαθαρίζει ο ρόλος του. Παπασάββας και Χάμοντ μπορούν να παίξουν μαζί ενώ και ο Ντουκουρέ έρχεται να προστεθεί σε αυτή τη θέση καθώς ο ρόλος του είναι περισσότερο ως εξάρι παρά ως παίκτης που θα παίξει πιο μπροστά.

Στο μοναδικό μέχρι τώρα παιχνίδι της σεζόν, στο Κύπελλο με τον Ερμή Αμυνταίου, ο Μπελμόντ και ο Χάμοντ έπαιξαν μαζί με τον Παπασάββα να πηγαίνει στο κέντρο των μετόπισθεν εκεί που ο Ηρακλής αναζητά περαιτέρω ενίσχυση.

Στο ρόστερ παραμένει και ο Πατράλης που αναζητά και αυτός τις δικές του συμμετοχές παίζοντας και αυτός σε αυτή τη θέση του αμυντικού μέσου.

Μένοντας στο κέντρο πιο μπροστά είναι ο Μπερτόλιο όπως και ο Χάμοντ αλλά και ο Τσιντώνης ενώ μπορεί να παίξει εκεί και ο Χριστοδουλόπουλος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.