Ηρακλής: Επίσημη πρόταση σε Πέδρο Κόντε

Metrosport Team06 Αυγούστου 2024

Οι άνθρωποι του Ηρακλή κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Πέδρο Κόντε για να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του metrosport.gr. 

Ο Ισπανός επιθετικός είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε τον βασικό επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ο 35χρονος στράικερ ήρθε στην Ελλάδα το 2016 και έμεινε έως το 2018 στους Ηπειρώτες, ενώ επέστρεψε στον «Άγιαξ της Ηπείρου» το καλοκαίρι του 2021 όπου μέχρι σήμερα κατέγραψε 99 συμμετοχές με 45 γκολ και 5 ασίστ. 

Ο Κόντε έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ανηφορίσει προς τη Θεσσαλονίκη και να γίνει παίκτης του Ηρακλή. 

Στο στόχαστρο και ο Σιδεράς 

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Γιώργου Σιδερά από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ηρακλής, σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr. O 22χρονος Αθηναίος στόπερ, διεθνής με την Ελπίδων, θεωρείται μεγάλο ταλέντο αλλά στο «τριφύλλι» είναι δύσκολο να πάρει ευκαιρίες, με πιο έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς μπροστά του στην ιεραρχία.

Πέρα του Πέδρο Κόντε, ο Ηρακλής εξετάζει την περίπτωση και του Γιώργου Σιδερά. Πρόκειται για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό και είναι διεθνής με την Ελπίδων. Θα είναι δύσκολο να πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα των «πρασίνων» και έτσι οι «κυανόλευκοι» τον έχουν ψηλά στη λίστα τους και δεν αποκλείεται να καταθέσουν πρόταση στο «τριφύλλι» για να τον αποκτήσουν. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.