Ηρακλής: Εντείνεται η προσπάθεια για την απόκτηση στόπερ

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης δήλωσε ξεκάθαρα στο Metrosport.gr ότι ο Ηρακλής θα κάνει τουλάχιστον 1-2 μεταγραφές ακόμη. Είναι δεδομένο ότι ο Ημίθεος θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, έτσι ώστε να καλύψει το κενό.

Σιόβας και... Ρισβάνης

Τι γίνεται με τις περιπτώσεις των στόπερ; Φημολογία βάσει της οποίας η Λαμία μπήκε σφήνα μεταξύ του Ηρακλή και του Δημήτρη Σιόβα, προέκυψε τις δύο τελευταίες μέρες. Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του στον Ηρακλή, είδηση που παρουσίασε κατ' αποκλειστικότητα το metrosport.gr, ωστόσο το θέμα μπορεί πήρε αρνητική τροπή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που στράφηκε ήδη σε μία άλλη περίπτωση.

Αυτή του Σπύρου Ρισβάνη, που είναι επίσης ελεύθερος και ενδιαφέρει τον Ηρακλή. Πρόκειται για 30χρονο αμυντικό, με σημαντική διαδρομή θητεία μεταξύ άλλων σε Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Ατρόμητο, ενώ στην περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Οι 2+1 περιπτώσεις

Οι πληροφορίες του Metrosport.gr ανέφεραν επίσης για «τσεκάρισμα» παικτών από την Κεντρική Ευρώπη και δη τη Γερμανία.

Ψηλά στη λίστα φέρεται να είναι ο Ντέιβιντ Γιόνας, ο 24χρονος Γερμανός στόπερ με καταγωγή από τη Νιγηρία. Ο υψηλόσωμος αμυντικός (1.92) πέρυσι ήταν παίκτης του Αμβούργου ενώ έχει αγωνιστεί και στη Χάνσα Ρόστοκ. Ποδοσφαιριστής που προτάθηκε επίσης στον Ηρακλή είναι και ο Μάρτιν Άνγκα.

Πρόκειται για 30χρονο Ελβετό κεντρικό αμυντικό που έμεινε ελεύθερος από τη Φορτούνα Σιτάρντ. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Σεν Γκάλεν, Σιόν, Μόναχο 1860, ενώ είχε μικρό πέρασμα από την Άρσεναλ και κυρίως την ομάδα Κ21. 

Εσχάτως προκύπτει και ένα νέο όνομα στόπερ. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο, Γουίλιαμ Κλάους. Ο ύψους 1.87 στόπερ έπαιζε στο Βέλγιο με τη Μόλεμπεκ. Ο Κλάους έπαιξε επίσης κατά το παρελθόν σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του, όπως οι Μποταφόγκο, Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, Σεάρα, Ιντερνασιονάλ και Ζουβεντούδ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.