Ηρακλής: Εν αναμονή της απόφασης-Μαλάτος: «Θα δώσουν αδειοδότηση»

Metrosport Team07 Ιουλίου 2024

Ρεπορτάζ: Παύλος Κερασιώτης 

Ο Ηρακλής έκανε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να λάβει σε δεύτερο βαθμό την αδειοδότηση. Η υπόθεση του Μπόγκνταν Μάρα έκλεισε και τυπικά για τον Γηραιό, όσον αφορά τη διαδικασία ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς ο νομικός πληρεξούσιος της «κυανόλευκης» πλευράς, Χάρης Γρηγορίου, παρέλαβε το σχετικό βεβαιωτικό έγγραφο για τη διαδικασία κατάπτωσης της εγγυητικής υπέρ του Μάρα και αποπληρωμής του Ρουμάνου, όπως ακριβώς είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών στις 5 Οκτωβρίου 2023. 

Μάλιστα, το έγγραφο φέρει και την υπογραφή της άλλης πλευράς, διά του δικηγόρου Παναγόπουλου, με αποτέλεσμα ο δρόμος για την αδειοδότηση του Ηρακλή να είναι πλέον ορθάνοικτος.

Μαλάτος: «Θα δώσουν αδειοδότηση στον Ηρακλή»

Η «Μ» απευθύνθηκε στον Ανδρέα Μαλάτο, νομικό, Διδάκτωρα Αθλητικού Δικαίου, Πρόεδρο Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού, προκειμένου να ζητήσει την άποψή του επί του θέματος και εάν ο Ηρακλής έχει ελπίδες, ώστε σε δεύτερο βαθμό να λάβει την άδεια από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ. 

Ο έγκριτος νομικός έχει την άποψη ότι ο Γηραιός εφόσον τακτοποίησε την οφειλή στον Μπόγκνταν Μάρα, δεν θα έχει πρόβλημα σε δεύτερο βαθμό και θα λάβει αδειοδότηση, τονίζοντας: «Εφοσον έχει λυθεί το θέμα του χρέους, η δευτεροβάθμια θα πρέπει να το λάβει υπόψιν της. Νομίζω θα του δώσει την άδεια σε δεύτερο βαθμό. Αυτό θα έκανα εάν ήμουν εγώ. 

Θα πρέπει να λάβουν υπόψιν, ότι εφόσον δεν υπάρχει πλέον η οφειλή, για την οποία κατηγορήθηκε ο Ηρακλής, θα πρέπει να αθωωθεί. Δεν τίθεται θεωρώ θέμα καταδικαστικής απόφασης για τον Ηρακλή στον δεύτερο βαθμό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.