Ηρακλής: Έκλεισε Τσιντώνη, κοντά σε Φρίμπογκ, προτάθηκε ο Μπάρετ!

Metrosport Team29 Ιουλίου 2024

Ρεπορτάζ: Παύλος Κερασιώτης

Ο Ηρακλής προχωράει τον σχεδιασμό του και προσπαθεί να φέρει στη Θεσσαλονίκη παίκτες που θα τον βοηθήσουν την πετύχει την άνοδο στη Super League 1.

Γι' αυτό οι κυανόλευκοι έφτασαν σε συμφωνία με τον Ορέστη Τσιντώνη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα και θα υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας στον Ηρακλή. Πρόκειται για 25χρονο μέσο, που άρχισε την καριέρα του στον Ολυμπιακό και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Ίκαρο Καλλιθέας, Πανιώνιο Κ20, Αχαρναϊκό, Εθνικό, Ασπρόπυργο και από το 2021 άνηκε στην Καλλιθέα. Με την ομάδα της Καλλιθέας πανηγύρισε πέρσι την άνοδο στη Super League 1, έχοντας συνολικά την τελευταία τετραετία 85 συμμετοχές, οχτώ γκολ και τέσσερις ασίστ.

Εκτός του Τσιντώνη, ο Γηραιός έχει προχωρήσει την υπόθεση του Χάγκαν Φρίμπονγκ και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. O 21χρονος Γκανέζος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στη Super League 2 με την Ηλιούπολη από το 2023 και μέτρησε 31 συμμετοχές, δύο γκολ και μια ασίστ.

Τέλος, στον Ηρακλή προτάθηκε ο Γιοάν Γκοντό Μπαρέτ και εξετάζεται η περίπτωσή του.

Ο 23χρονος (16/05/2001) αμυντικός με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, είναι διεθνής με τις U16 & U18 της Εθνικής Γαλλίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους “μικρούς” της γαλλικής Red Star FC, ενώ ακολούθησε η πορεία του στα αντίστοιχα τμήματα της Γκινγκάμπ, με την οποία αγωνίστηκε τόσο στην U19 όσο και στη Β’ ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2020, παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Αβράνς, με την οποία αγωνίστηκε σε 57 αγώνες τις 3 προηγούμενες σεζόν. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής καταγράφοντας 27 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 6 τέρματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.