Ηρακλής: Έκλεισε δεκάρι από Λατινική Αμερική και σέντερ μπακ

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Αυγούστου 2023

Ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του όλο αυτό το διάστημα δουλεύουν πυρετωδώς για τους μεταγραφικούς στόχους που θα στελεχώσουν την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, οι «κυανόλευκοι» έχουν συμφωνήσει ήδη με δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για ένα δεκάρι από Λατινική Αμερική και έναν Έλληνα σέντερ μπακ, οι οποίοι θα προσφέρουν ποιότητα στην ομάδα, αφού στόχος όλων είναι να δημιουργηθεί ένα ικανό και ανταγωνιστικό σύνολο που θα ανταπεξέλθει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής του Ηρακλή έχει ως βασικές προτεραιότητες την απόκτηση ενός έμπειρου σέντερ φορ, ενός επιτελικού μέσου, αλλά και ενός κεντρικού αμυντικού.

Υπενθυμίζουμε, ότι από την περσινή ομάδα, θα αγωνίζονται και φέτος με τη φανέλα του Ηρακλή οι Σεμπάστιαν Χρουσιέλ, Θοδωρής Χειρίτραντας, Στέφανος Παλαβράκης, Βασίλης Βιτλής, Χρήστος Σιούτας, Γιάννης Δοϊρανλής, Κριστιάν Κούστα, Χρήστος Κουντουριώτης, Δήμος Μακρής, Δημήτρης Σγουρής, Αντώνης Μπαλικτσής, Νταμιάν Σίλβα και Μάρκος Βελλίδης.

Μέσα σε αυτούς θα προστεθούν και παιδιά από την Κ-19 της ομάδας και βέβαια όσοι ξεχώρισαν στα δοκιμαστικά που έγιναν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.