Ηρακλής-Δημήτρης Χούλης: «Φόρος τιμής στον Μάκη-Θα τα πούμε στο Καυτανζόγλειο»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2024

Με ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Δημήτρης Χούλης, έκανε ουσιαστικά κάλεσμα για την αυριανή μέρα, με αφορμή το μνημόσυνο για τον Μάκη Σαρλή, αλλά και τον αγώνα στο Καυτανζόγλειο, μεταξύ του Ηρακλή και του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου (προπονητής στην ομάδα της Πιερίας είναι ο Γιώργος Κυριαζής, ο νεότερος ποδοσφαιριστής, που έπαιξε με τον Ηρακλή), που θα είναι μάλιστα και ο πρώτος στο Στάδιο, μετά από καιρό.

Τι ακριβώς αναφέρει, όμως, ο Χούλης; Τι λέει στην ανάρτησή του;

«Όταν βγάλαμε δύο οπαδούς από την κλούβα των ΜΑΤ»

Ποιο περιστατικό θυμάται από τον Μάκη Σαρλή και τι υποστηρίζει για τη νέα διοικητική κατάσταση της ΠΑΕ, με την έλευση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη;

«Καλησπέρα σε όλους, έχουμε την Κυριακή δύο υποχρεώσεις, φυσικά για όσους έχουν τη δυνατότητα.

Η πρώτη και η πιο σοβαρή είναι να αποδώσουμε φόρο τιμής στο μνημόσυνο του Μάκη (σ.σ. του Μάκη Σαρλή) ένας από αυτούς, που με πήρε από το χέρι και με έβαλε στην οικογένεια του Ηρακλή και στο ιστορικό ματς, στου Χαριλάου πήγα μαζί του να βγάλουμε από την κλούβα των ΜΑΤ δύο φιλάθλους μας, που είχαν συλληφθεί.

Η δεύτερη υποχρέωσή μας φυσικά για όσους μπορούν είναι να δώσουμε το παρόν μας στο Καυτανζόγλειο μετά σχεδόν από ένα χρόνο, για να καταλάβουν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία σε ποια ομάδα είναι και να καταλάβουν και τη δυναμική αυτής της ομάδας!

Εγώ συνεχίζω να πιστεύω το καινούργιο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Διότι γνωρίζω ότι προθέσεις είναι να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά! Θα τα πούμε την Κυριακή…», γράφει επί λέξει ο Χούλης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.