Ηρακλής-Διευκρινίσεις για τις κάρτες διαρκείας: «Στο ξέφωτο των ονείρων μας!»

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΠΑΕ Ηρακλής Φούρνοι Βενέτη εξέδωσε ανακοίνωση και κάνει διευκρινίσεις για το τι ισχύει για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-25. 

Η ανακοίνωση:

«Από χθες ο κόσμος του Ηρακλή καλείται να γίνει συνοδοιπόρος σε έναν δρόμο ανηφορικό, δύσκολο. Αυτόν τον δρόμο δεν μπορεί κανείς μόνος του να τον περπατήσει. Αυτόν τον δρόμο, θα τον διαβούμε όλοι μαζί για να φτάσουμε την ομάδα μας, στο ξέφωτο των ονείρων μας!

Φέτος αυτή την τόσο ιδιαίτερη και σημαντική χρονιά ο κόσμος του Ηρακλή αγοράζοντας εισιτήριο Διάρκειας δεν εξασφαλίζει απλά την είσοδο του στο γήπεδο. Αγοράζοντας εισιτήριο Διαρκείας κόσμος και διοίκηση επιλύουν τα προβλήματα του χθες, επιστρέφουν στη φυσική έδρα της ομάδας, βάζουν γερά θεμέλια για το μέλλον, μα πάνω απ’ όλα δείχνουν σε όλους τι σημαίνει Ηρακλής!!! Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας θα θέλαμε να προχωρήσουμε σε κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας...

1. Η κάρτα διαρκείας ισχύει για όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδος και αγώνες των Play Off.

2. Αναφορικά με τη δυνατότητα αγοράς κάρτας διαρκείας με δόσεις μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες μέρες.

3. Σύντομα θα λειτουργήσει και η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη διάθεση καρτών διαρκείας.

4. Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας Gold και Silver το επόμενο διάστημα θα ενημερωθούν για επιπλέον παροχές.

5.Υπάρχει η διαθεσιμότητα για αγορά σουίτας στο γήπεδο κατόπιν επικοινωνίας με την ΠΑΕ.

6. Για τους φιλάθλους άνω των 65 ετών υπάρχει σχετική έκπτωση στις Θύρες: 3-4-5-6 και στις Θύρες: 11-12-13-14 με κόστος 300 ευρώ.

7. Για παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με τη συνοδεία γονέα/κηδεμόνα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.