Ηρακλής: Αποπληρώθηκαν οι οφειλές στον Μπράουν- Όλα όσα αποκάλυψε ο Ριζούλης-Προς αναβολή με Ερυθραία λόγω απεργίας

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θοδωρής Ριζούλης, γνωστοποιώντας πως η υπόθεση του Κέβιν Μπράουν επιλύθηκε στα δικαστήρια, οι οφειλές αποπληρώθηκαν.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Εμείς είχαμε μια διαφορά λόγω κακής συμπεριφοράς του παίκτη και κάποιων παραπτωμάτων που είχε κάνει. Έτσι, του είχαμε αφήσει ένα υπόλοιπο και κάπως έτσι έφτασε η δουλειά στα δικαστήρια. Τα δικαστήρια θα αποφάσιζαν τι ποσό πρέπει να του δώσουμε. Αυτό το ποσό σήμερα πληρώθηκε. Ούτως η άλλως θα πληρωνόταν. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουμε οφειλή.

Η τρίχα γίνεται τριχιά. Άλλες ομάδες έχουν 18 μπαν και εμείς έχουμε ένα, και λένε καταστράφηκε ο Ηρακλής. Απλώς θέλαμε να κάνουμε ένα διακανονισμό και αυτός δεν δέχονταν. Πέρασαν οι μέρες, όχι πολλές 5-6 μέρες. Δεν ήταν ολόκληροι μήνες.

Τα αντανακλαστικά της ΕΟΚ έχουν γίνει πολύ πιο ευαίσθητα και γρήγορα, σε σύγκριση με το παρελθόν!»

Πάντως ο προγραμματισμένος για την Τετάρτη αγώνας με τον Πανερυθραϊκό για το Κύπελλο οδεύει προς αναβολή μετά από αίτημα της αθηναϊκής ομάδας λόγω της αυριανής πανελλαδικής απεργίας.

Στο μεταξύ, το βράδυ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Στράτος Βουλγαρόπουλος. Ο 22χρονος σέντερ (2,17μ.) που υπέγραψε χθες θα ενσωματωθεί από την Τετάρτη στις δραστηριότητες της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.