Ηρακλής: Απομένει η τελική συνάντηση Μονεμβασιώτη-Τεννέ

Metrosport Team15 Ιουνίου 2024

Ρεπορτάζ: Παύλος Κερασιώτης

Ο Ηρακλής περνάει σε νέα εποχή καθώς τις επόμενες μέρες θα περάσει και επίσημα στα χέρια του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη η ΠΑΕ, καθώς υπάρχει συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Στράτο Ευγενίου. Ο Μικρασιάτης επιχειρηματίας προσπαθεί μέρα με τη μέρα να βάλει σε μια σειρά όλα όσα επιθυμεί στον σύλλογο. 

Την αρχή έκανε η συνάντηση με τους ανθρώπους του Καυτανζογλείου και μετέπειτα αναμένεται να πάρουν τον δρόμο τους οι εξελίξεις με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αναφορικά με τον προπονητή, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος είχε μια συνάντηση το προηγούμενο διάστημα με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απέμενε μια τελευταία επαφή των δύο, όταν θα αναλάμβανε τις τύχες της ΠΑΕ ο Μικρασιάτης επιχειρηματίας. 

Ακόμη, είναι σημαντικό ότι οι δύο άνδρες έχουν ισχυρή φιλία, αλληλοεκτίμηση και ο πολύπειρος τεχνικός διαθέτει το «Know how» των ανόδων ομάδων στη Super League 1 καθώς μετράει ήδη 13 (!) συνολικά στην καριέρα του και τελευταία ήταν αυτή με τον Απόλλωνα Σμύρνης τη σεζόν 2019-20.

Το προφίλ του νέου ιδιοκτήτη του Ηρακλή, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη σκιαγράφησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ένας άνθρωπος που γνωρίζει και έχει συνεργαστεί μαζί του στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μανίκας Αντώνης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.