Ηρακλής: Ανατροπή δεδομένων για Γκμπενιόν και Πατράλη

Γιάννης Τσερβίνης01 Αυγούστου 2024

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής από το περσινό ρόστερ αποχωρεί από τον Ηρακλή, παρά το γεγονός ότι η παρουσία του τη νέα χρονιά θεωρούνταν «κλειδωμένη». Ο λόγος για τον Σιμόν Γκμπενιόν, τον 31χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό που προ ημερών είχε συμφωνήσει να συνεχίσει στους κυανόλευκους.

Ωστόσο η συμφωνία χάλασε, ο παίκτης ειδοποιήθηκε ότι δεν υπολογίζεται και συνεπώς δεν θα βρίσκεται τη Δευτέρα στη Μίκρα για την πρώτη συγκέντρωση. Πέρυσι με τη φανέλα του Ηρακλή συμμετείχε σε 30 παιχνίδια ενώ πέτυχε και δύο γκολ.

Αυτή η εξέλιξη αφήνει τον Ημίθεο ουσιαστικά με έναν και άπειρο ακόμη κεντρικό αμυντικό, τον Σιούτα, όπερ σημαίνει ότι οι κυανόλευκοι πρέπει να αποκτήσουν-τουλάχιστον- τρεις στόπερ. Αλλαγή δεδομένων πάντως φαίνεται ότι υπάρχει και με τον Μανώλη Πατράλη.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά και αρχικά είχε ενημερωθεί ότι δεν είναι στα πλάνα της νέας περιόδου.

Πλέον όμως και με την έλευση Οφρυδόπουλου υπάρχουν... δεύτερες σκέψεις για παραμονή του 27χρονου μέσου. Σε διαφορετική περίπτωση ο Ηρακλής θα πρέπει να αποζημιώσει τον έχοντα συμβόλαιο παίκτη για να αποχωρήσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.