Ηρακλής: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τασουλή

Γιάννης Τσερβίνης26 Ιουλίου 2024

Η πρώτη επίσημη μεταγραφική κίνηση για την ΠΑΕ Ηρακλής αποτελεί γεγονός. Οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Χρήστου Τασουλή, με τον έμπειρο αριστερό οπισθοφύλακα να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους. 
Ο Τασουλής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αθηναϊκό και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Φωστήρα. Ακολούθησε ο Πανιώνιος όπου αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας και αργότερα μετακόμισε στην γαλλική Λανς.

Στην Ελλάδα επέστρεψε για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, όπου έμεινε για πέντε σχεδόν χρόνια και πέρσι αγωνίζονταν στον Ιωνικό. Συνολικά στην καριέρα του έχει 148 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ και 65 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ2.

Επίσης μετράει και 31 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος. Τον Νοέμβριο του 2014 κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ανδρών για τους αγώνες εναντίον των Νήσων Φερόε και της Σερβίας. 

«Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην οικογένεια του Ηρακλή» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. 

«Στη θέση που την έχουμε συνηθίσει»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή σχολιάζοντας την νέα πρόκληση στην καριέρα του τόνισε:

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής.

Πολύ περισσότερο γιατί έρχομαι σε μια στιγμή που ξεκινάει μια προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα στην θέση που την έχουμε συνηθίσει όλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια και βήμα-βήμα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, με την βοήθεια των φιλάθλων που τους θέλουμε σε κάθε αγώνα στο πλευρό μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.